Oulu Urban Culture – Kesytön metsä


Oulu Urban Culture ry on vuonna 2018 perustettu kulttuuriyhdistys, joka edistää oululaista kaupunkikulttuuria, luovien alojen työllisyyttä ja nuorten aikuisten osallisuutta. Toiminnan ydin muodostuu erilaisiin tiloihin sijoittuvista tapahtumista, innovatiivisista taide- ja kulttuuriprojekteista sekä kaupunkikehittämisestä.

HAASTE

Parempi näkyvyys ympäristökampanjalle

Oulu Urban Culture ry aloittaa keväällä 2023 Kesytön metsä -kampanjan, jolla kerätään varoja metsien suojeluun kulttuuritapahtumien yhteydessä. OUC lahjoittaa kampanjaan omista tuotoistaan sekä kannustaa tapahtumien kävijöitä ja yhteistyökumppaneita osallistumaan keräykseen.

OUC etsii innovatiivista ratkaisua, jonka kautta varainkeruukampanja tulee näkyväksi tapahtuma-alueella ja lahjoittaminen on mahdollisimman helppoa. Onko ratkaisusi huomiota herättävä metsätaide-installaatio? Kampanjasta kertova puhuva puu? Päästä luovuutesi valloilleen ja tarjoa ratkaisua!

Pilottia testataan Pikipop-festivaalilla Oulun Pikisaaressa 10.6.2023. Tavoitteena on löytää säänkestävä ja kevyt toteutus, joka ei välttämättä vaadi verkkovirtaa, sekä on uudelleen  käytettävissä myös muiden tapahtumien yhteydessä.